Δημοφιλή

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τιμόθεου Τσελεπίδη.Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 2 Φεβρουαρίου 1996. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ηλιούπολης ενώ την ποδοσφαιρική χρονιά
Σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τον τρόπο που διαχειρίστηκε η οικογένειαΤσίπρα την υπόθεση της εταιρείας Δίοδος, στην οποία συμμετείχαν οαδελφός (Δημήτρης Τσίπρας) και η αδελφή (Ζανέτ Τσίπρα) τουΠρωθυπουργού καθώς και ο εξάδελφος του Γιώργος Τσίπρας, προκύπτουν απότα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. .
Ο Περιφερειάρχης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece Apostolos Katsifaras / Απόστολος Κατσιφάρας Apostolos Katsifaras ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης για το έργο της αναβάθμισης του παλιού δρόμου από τα Μποζαΐτικα ως το Αίγιο, τους λοιπούς οδικούς άξονες και την παράδοση της Μίνι Περιμετρικής στις 15 Σεπτέμβρη.
Η συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδότησε την εκκίνηση της προετοιμασίας για την αντεπίθεση του κυβερνώντος κόμματος που καλείται να αντιμετωπίσει το αρνητικό κλίμα από τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και από τα μέτρα που περιλαμβάνει η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για τους όρους ολοκλήρωσης του «ελληνικού προγράμματος».
Σε ένα ανθελληνικό και προκλητικό, για όλους τους Έλληνες, παραλήρημα επιδόθηκε ο ψευδομουφτής Κομοτηνής και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Θράκης, Ιμπραήμ Σερήφ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Κυριακή 15 Ιουλίου, στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.Με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των δύο χρόνων από την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει για ακόμη μια φορά τον τουρκισμό του.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα επόμενα χρόνια ο κόσμος θα αλλάξει. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθεί και θα αστικοποιηθεί. Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα συνεχιστεί, ο γηράσκων πληθυσμός θα δοκιμάσει τις κυβερνήσεις και τα συνταξιοδοτικά συστήματα. Οι φυσικοί πόροι θα μειωθούν, η σημερινή τεχνολογία θα φαντάζει παρωχημένη, ενώ άλλες αδιανόητες ως σήμερα ανακαλύψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. 
https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%8...
Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε πρόσφατα το σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Κορωπί.Οι δράστες σύμφωνα με την Espresso εισέβαλαν προ ημερών στην οικία και κατάφεραν να αρπάξουν δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες με χρυσαφικά, κειμήλια των γονιών του ζευγαριού και μετρητά. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 200.00 ευρώ. Το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε το