Δημοφιλή

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Γιώργος Ρώρος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με την Κατερίνα Παπανάτσιου για την κατάσταση στην παραλιακή Ρίου και την παραλιακή Μονοδενδρίου.
Ακούστε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα και τις δηλώσεις Σπηλιόπουλου περί της δυσκολίας χρηματοδότησης του έργου.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την αναθεώρηση του Συντάγματος και τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  Μετά το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας και την επιτυχημένη ημερίδα για την" Κρίση του Αθλητισμού στον 21ο Αιώνα για το πρόγραμμα Πυθαγόρας της Παναχαϊκής,
Την Κυριακή 31 Μαρτίου αλλάζει η ώρα.Έτσι, η θερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (την ώρα 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, γυρνάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά, δηλαδή να δείχνουν 04:00).
Ακούστε τι δήλωσε ο πρόδερος του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την ομαλή διοργάνωση του τελικού κυπέλλου στο χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού χωρίς επεισόδια.
Με μια ξεχωριστή ανακοίνωση η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκή είπε το δικό της «μπράβο» στον Προμηθέα που έγραψε την δική του Ευρωπαϊκή ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ,
Καλά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Focus.Ο πρώην πρωθυπουργός, χαρακτήρισε «χαρισματικό ως προσωπικότητα» τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας