Πώς θα υψώσεις το ανάστημά σου έξω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο Facebook και στο Instagram νιώθεις παντοδύναμη. Στην διαπροσωπική επαφή υποτονική. Μάθε, λοιπόν, πώς θα υψώσεις το ανάστημά σου έξω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γίνε πιο μαχητική 


Από μικρά παιδιά, αυτό που ακούμε συνεχώς είναι ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί και με καλούς τρόπους, γεγονός που θα μας ανταμείψει στη ζωή. Δε νομίζω όμως να νιώθεις και μεγάλη επιβράβευση όταν σου παίρνουν τη σειρά στην τράπεζα κι εσύ κάθεσαι χωρίς να λες τίποτα. Να θυμάσαι ότι ο περισσότερος κόσμος είναι λογικός και πιο πιθανό είναι να συμφωνήσουν μαζί σου παρά να εκνευριστούν. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να σκέφτεσαι ότι κανείς δεν πρόκειται να σε κακολογήσει επειδή ξέρεις να διεκδικείς το δίκιο σου. Σίγουρα θαυμάζεις τους φίλους σου που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν, έτσι δεν είναι;

Δεν πρέπει να σε νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος»

Μία πρόσφατη έρευνα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βοστώνης έδειξε ότι μόνο το 12,5% είχε ζητήσει το αντικείμενο του πόθου του σε ραντεβού. Άνθρωποι έξυπνοι, που δεν τους λείπει τίποτα είναι τόσο αμήχανοι στην ιδέα να προσεγγίσουν κάποιον. Οι καθηγητές τους λοιπόν τους έδωσαν δύο εβδομάδες διορία προκειμένου να κανονίσουν ένα ραντεβού, και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, αφού αυτή η “πρόκληση” τους έκανε να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δράσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό των “ατρόμητων” ανθρώπων με μεγάλο κοινωνικό κύκλο; Τίποτε άλλο από το ότι προσπαθούν να βρουν κάποιο ενδιαφέρον και όχι να είναι οι ίδιοι ενδιαφέροντες. Η δίψα για καινούρια πράγματα τους κάνει να ψάχνουν τις καταστάσεις περισσότερο. Κι αν σου ακούγεται δύσκολο και φοβάσαι μην κάνεις καμιά βλακεία, να ξέρεις ότι ο κόσμος κινείται τόσο γρήγορα, που κανείς δεν θα θυμάται ένα λάθος που έκανες. Όπως εσύ ξεχνάς αμέσως ονόματα αγνώστων, έτσι και οι άλλοι παραβλέπουν ό,τι δεν τους αφορά.

Μην κρύβεσαι μέσα στα social media

Δέκα χρόνια πριν ο κόσμος δεν ήξερε καν τι είναι το Facebook και το WhatsApp και παρ' όλα αυτά επέζησαν και βρήκαν δουλειά και έκαναν καριέρα. Η φωνή σου μετράει πραγματικά στον εργασιακό χώρο, όπου είναι πιο πιθανό να κλείσεις ένα job interview κάνοντας ένα τηλέφωνο παρά στέλνοντας την αίτησή σου με email. Ο λόγος είναι ότι έτσι δείχνεις από την αρχή το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Και στη δουλειά σου, το να τηλεφωνείς σε κάποιον δείχνει ότι σε νοιάζει να ολοκληρώσεις το task σου γρήγορα και αποτελεσματικά, παρά να παιδεύεσαι με email και μηνύματα. Για να το θέσουμε απλά, το να σηκώσεις το ακουστικό σου μπορεί να σε φτάσει πιο μακριά απ' όσο νομίζεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικοί στο φαγητό τους, αποφεύγοντας να τρώνε μόνοι.
Εμείς οι γυναίκες από τη μία θέλουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την άλλη όμως δεν έχουμε τον άπλετο χρόνο γι’ αυτό. Πόσες φορές σου έχει τύχει να βάφεις τα νύχια σου και να μην έχεις την υπομονή να καθίσεις λίγη ώρα ακίνητη για να στεγνώσουν; 
ΚΡΙΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Κριός, θέλεις η φροντίδα της ομορφιάς σου να μην παίρνει χρόνο και πιθανόν, συχνά να βγαίνεις έξω έχοντας κάνει τα στοιχειώδη (λίγη μάσκαρα και ένα πέρασμα στα χείλη με λιπ-γκλος). Δεν βλάπτει όμως να ασχολείσαι λίγο περισσότερο.
Μια έρευνα σχετικά με το πότε είναι πιο πιθανό να δει κάποιος εφιάλτες έκαναν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Με την ίδια ταχύτητα που κάλπαζαν τα άλογα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού πρώτα έτρωγαν ιπποφαές, με ανάλογο ρυθμό μάλλον και...ταχύτερο, αυξάνεται το ενδιαφέρον των Ελλήνων αγροτών για την καλλιέργεια των ρωσικών ποικιλιών στην Ελλάδα, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής της Ιπποφαές Ελλάς ΑΕ, Νίκος Δούκας.
Υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που οι περισσότεροι τα πλένουν όχι τόσο συχνά όσο θα έπρεπε γιατί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται.
Υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που οι περισσότεροι τα πλένουν όχι τόσο συχνά όσο θα έπρεπε γιατί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται.
Ποιοι είναι οι 6 βασικοί λόγοι που σας κάνουν να τσακώνεστε; Δες παρακάτω:Έχεις δέσει τον γάιδαρό σου. Σοφή η λαϊκή ρύση αφού μετά από χρόνια σχέσης δεν υπάρχει η παραμικρή έκπληξη ανάμεσα στα ζευγάρια. Ο ένας θεωρεί τον άλλον δεδομένο, και αυτό είναι η μεγαλύτερη παγίδα.
Ο λεκές σοκολάτας είναι ένας από τους πιο συχνούς λεκέδες που δημιουργείται στα ρούχα μας αλλά και σε διάφορα άλλα υφάσματα στα έπιπλα. 
Για τις γυναίκες τα παπούτσια είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Τι όμως μπορεί να δείχνει όμως η συχνή επιλογή ενός είδος παπουτσιού για τον χαρακτήρα μια γυναίκας;