Οι 6 λόγοι που οδηγούν στον χωρισμό.

Ποιοι είναι οι 6 βασικοί λόγοι που σας κάνουν να τσακώνεστε; Δες παρακάτω:

Έχεις δέσει τον γάιδαρό σου. Σοφή η λαϊκή ρύση αφού μετά από χρόνια σχέσης δεν υπάρχει η παραμικρή έκπληξη ανάμεσα στα ζευγάρια. Ο ένας θεωρεί τον άλλον δεδομένο, και αυτό είναι η μεγαλύτερη παγίδα.


Σεξ μόνο στην επέτειο. Η γκρίνια, η κρεβατομουρμούρα, η βαρεμάρα οδηγούν συχνά τα ζευγάρια στην πλήρη αποξένωση. Το σεξ γίνεται μια ακόμα υποχρέωση, ένα ακόμα βάρος. Καμία χαρά στο κρεβάτι. Μόνο ροχαλητό.

Μαζί δεν κάνουμε. Χώρια όμως, μπορούμε; Νιώθεις ότι ο σύντροφός σου απομακρύνεται, δεν είναι παρών, είναι… αλλού. Έχει χαθεί η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ μας. Δεν σε καταλαβαίνει, δεν τον καταλαβαίνεις.

Βάζει λόγια στα παιδιά. Αχ, τι φταίνε και αυτά τα κακόμοιρα; Πολλές φορές όμως οι γονείς που είναι δυσαρεστημένοι στο γάμο τους, βάζουν στη μέση τον άμαχο πληθυσμό, τα παιδιά, και πετάνε από πάνω τους τις λεκτικές βόμβες. Τα παιδιά δικαιούνται να είναι ήρεμα και ευτυχισμένα.

Τσακώνεστε, τσακώνεστε, και όλα τα ίδια μένουν. Ποτέ δεν καταφέρνετε να καταλήξετε κάπου, να κάνετε ένα βήμα πίσω για τη χάρη της σχέσης σας, να συμβιβαστείτε έστω και λίγο. Και διαφωνείτε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια. Ένας επίπονος φαύλος κύκλος.

Η σύνδεση δεν είναι εφικτή.
 Η επικοινωνία μεταξύ σας έχει πολύ αδύναμο σήμα, μην πούμε ότι δεν πιάνει καθόλου. Δεν μιλάτε, δεν ανταλλάσσετε τις εμπειρίες σας, δεν γελάτε μαζί. Ότι σας ένωνε και ζωντάνευε την αγάπη σας, τώρα έχει χαθεί. Αν θέλετε να την ξαναβρείτε, το μυστικό κρύβεται στην επικοινωνία. Μιλήστε ειλικρινά μεταξύ σας. Μπορεί να υπάρχει ελπίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικοί στο φαγητό τους, αποφεύγοντας να τρώνε μόνοι.
Εμείς οι γυναίκες από τη μία θέλουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την άλλη όμως δεν έχουμε τον άπλετο χρόνο γι’ αυτό. Πόσες φορές σου έχει τύχει να βάφεις τα νύχια σου και να μην έχεις την υπομονή να καθίσεις λίγη ώρα ακίνητη για να στεγνώσουν; 
ΚΡΙΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Κριός, θέλεις η φροντίδα της ομορφιάς σου να μην παίρνει χρόνο και πιθανόν, συχνά να βγαίνεις έξω έχοντας κάνει τα στοιχειώδη (λίγη μάσκαρα και ένα πέρασμα στα χείλη με λιπ-γκλος). Δεν βλάπτει όμως να ασχολείσαι λίγο περισσότερο.
Μια έρευνα σχετικά με το πότε είναι πιο πιθανό να δει κάποιος εφιάλτες έκαναν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Με την ίδια ταχύτητα που κάλπαζαν τα άλογα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού πρώτα έτρωγαν ιπποφαές, με ανάλογο ρυθμό μάλλον και...ταχύτερο, αυξάνεται το ενδιαφέρον των Ελλήνων αγροτών για την καλλιέργεια των ρωσικών ποικιλιών στην Ελλάδα, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής της Ιπποφαές Ελλάς ΑΕ, Νίκος Δούκας.
Στο Facebook και στο Instagram νιώθεις παντοδύναμη. Στην διαπροσωπική επαφή υποτονική. Μάθε, λοιπόν, πώς θα υψώσεις το ανάστημά σου έξω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που οι περισσότεροι τα πλένουν όχι τόσο συχνά όσο θα έπρεπε γιατί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται.
Υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που οι περισσότεροι τα πλένουν όχι τόσο συχνά όσο θα έπρεπε γιατί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται.
Ο λεκές σοκολάτας είναι ένας από τους πιο συχνούς λεκέδες που δημιουργείται στα ρούχα μας αλλά και σε διάφορα άλλα υφάσματα στα έπιπλα. 
Για τις γυναίκες τα παπούτσια είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Τι όμως μπορεί να δείχνει όμως η συχνή επιλογή ενός είδος παπουτσιού για τον χαρακτήρα μια γυναίκας;