Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για το λάθος του ΕΦΚΑ στην καταβολή των συντάξεων.

https://drive.google.com/open?id=1siWiKMN8SPCEGB3zRnvXF03oogQIduoT

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Όλα από την Αρχή" του Νεκτάριου Φαρμάκη, Παναγιώτης Τσώνης, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στις εκλογές και τις προκλήσεις για τη νέα περιφερειακή αρχή.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας με την παράταξη "Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα", Σπύρος Μυλωνάς, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στις εκλογές αλλά και το μέλλον του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Κώστας Πελετίδης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη συμμετοχή του στις εκλογές, τα έργα ποτ έχουν γίνει με την υπάρχουσα δημοτική αρχή αλλά και την συνέχιση των έργων μετά τις εκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις διαμαρτυρίες των συμβασιούχων και για τις ανανεώσεις των συμβάσεών τους.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος με την παράταξη Νέα Πάτρα του Νίκου Νικολόπουλου, Αντώνης Κουνάβης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη συμμετοχή του στις εκλογές και τις ευκαιρίες ανάπτυξης της πόλης.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου "Πρωτεύουσα Ξανά", Χρήστος Μπακαλάρος,στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη συμμετοχή του στις εκλογές και τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδιασμού.
Ακούστε τι δήλωσε η συγγραφέας, Αναστασία Δημητροπούλου, στις Βελούδινες Κραυγές και στον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου για το νέο της βιβλίο "Στην αγκαλιά του Φθινοπώρου" από τις εκδόσεις Έξη.
Ακούστε τι δήλωσε ο παίχτης τπυ Απόλλων Πάτρας, Γιάννης Μολφέτας, στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για το σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα για τα playout της Α2 Εθνικής, αλλά και τη συμμετοχή του στις εκλογές με την παράταξη "Πρωτεύουσα Ξανά" του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Ακούστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, Αλέκος Πολυδωρόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για τον σημερινό τελικό με τον Αίολο Αγυιάς.
Ακούστε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Νίκος Καρακίτσος, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την πορεία μέχρι τις τοπικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.