Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος ζωντανά στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή.

Ο συνιδιοκτήτης των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλος, Νίκος Σακελλαρόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την παγκόσμια διάκριση που πέτυχε η επιχείρηση στον χώρο του ελαιολάδου.

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τα χρέη πολιτών προς την εφορία και τις τράπεζες. Ακούστε τι δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Ο Δημοσιογράφος και μέλος το τομέα ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καρβουνιάρης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις πολιτικές ζυμώσεις στο ΚΙΝΑΛ και στα υπόλοιπα κόμματα της κεντροαριστεράς. Ακούστε τι δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Ο πρώην πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, Θοδωρής Μενεγής, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τους λόγους της παραίτησής του, την οργάνωση των Αγώνων και την επόμενη μέρα της οργανωτική. Ακούστε το ηχητικό στον παρακάτω σύνδεσμο:
Ο καθηγητής εργατολογίας, Αλέξης Μητρόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τα χθεσινά στοιχεία για την ανεργία και την χαμηλόμισθη εργασία.
Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Ηρακλής Ρούπας, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την ψήφιση στο Κοινοβούλιο για την Συμφωνία των Πρεσπών, την κοινοβουλευτική διάλυση του Ποταμιού και την πολιτική συνέχεια στην κεντροαριστερά.
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την ψήφιση στο κοινοβούλιο για την Συμφωνία των Πρεσπών και την επόμενη μέρα της κεντροαριστεράς.
Ο πρώην αντιδήμαρχος, Αλέξης Σκαρμέας, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις αστοχίες στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.