Ο Θάνος Βούρδας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα.

Ακούστε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα και τις δηλώσεις Σπηλιόπουλου περί της δυσκολίας χρηματοδότησης του έργου.

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε ο Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος με την παράταξη "Όλα από την αρχή" του Νεκτάριου Φαρμάκη, Παναγιώτης Τσώνης, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στις εκλογές και την προεκλογική διακύρηξη του συνδιασμού για την αντισεισμική θωράκιση κτηρίων.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη χθεσινή ψήφιση στη Βουλή για τις Γερμανικές αποζημειώσεις.
Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τέλη κυκλοφορίας, φορολογικές δηλώσεις, πληρωμή συντάξεων κι επιδομάτων.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστας Σπαρτινός, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα το Σάββατο 20/4.
Ακούστε τι δήλωσε ο ασφαλιστής Νίκος Κανελλάκης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την κοστολόγηση των τελών κυκλοφορίας μηνιαίως.
Ακούστε τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα", Σπύρος Μυλωνάς, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις αποκαλύψεις που έγιναν για ρουσφέτια του απερχόμενου δημάρχου Νικολάου σε τωρινούς υποψηφίους της παράταξής του.
Ακούστε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος του δήμου Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την υπάρχουσα υποδομή πυροπροστασίας στο θέατρο Απόλλων.
Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός Πολυχρόνης Θωίδης στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την μείωση των συντελεστών φορολόγησης αλλά και τη διατήρηση του αφορολόγητου.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κάτω Μαζαρακίου Τάσος Αθανασόπουλος στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της παράταξης "Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα" του Σπύρου Μυλωνά.