Ο Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη (23-07-2018)

Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης με όλες τις φορολογικές εξελίξεις.https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη με όλα τα νεότερα για την παράταση της κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων.
Ο νέος πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την εκλογή του στη θέση αυτή.
Ο Γιώργος Μητράκης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη ως αυτόπτης μάρτυρας στην περιοχή της Κινέττας κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.
Ο Φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την παράταση της κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων και τις φοροαπαλλαγές στους πυρόπληκτους.
Ο Γεώργιος Βούλγαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης για το θέμα της εγκατάστασης της κεραίες κοντά στο 17ο Γυμνάσιο.
Ο Βουλευτής Ιάσων Φωτήλας ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης για τις πρώτες εκτιμήσεις μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την καταστροφή στην Αττική από τις πυρκαγιές.
Ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις διακοπές ρεύματος στους καταναλωτές ενταγμένους στο οικιακό τιμολόγιο.
Ο Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών Apostolos Vantarakis - Απόστολος Βανταράκης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης για τα πρώτα αποτελέσματα των μετρήσεων καταλληλότητας των ακτών της Αχαΐας και για το φαινόμενο των μεδουσών σε Κορινθιακό και Πατραϊκό.