Ο Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη (23-07-2018)

Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλης Μπαϊρακτάρης με όλες τις φορολογικές εξελίξεις.https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο αναπληρωτής ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Πολυχρόνης Θωίδης, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη ρύθμιση δόσεων των οφειλών προς το δημόσιο, τον αντίκτυπό της στον εμπορικό κόσμο, αλλά και τη δημιουργία του ανοιχτού κέντρου Εμπορίου και τη συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων πέραν του κέντρου της πόλης.
Ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Καστελλόκαμπου, Γιάννης Κανελλόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για την επίγεια διέλευση τρένου από την περιοχή.
Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις ρυθμίσεις οφειλών προς το δημόσιο και τις τράπεζες.
Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας ΠΔΕ, Νίκος Γυφτάκης, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την έλευση του Ορέστη στη Δυτική Ελλάδα.
Ο Τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας Νίκος Βουρνάς ζωντανά στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Περιβόλας.
Η υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ και μέλος του τομέα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΝΔ, Ευσταθία Γιαννιά, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για το πρόγραμμα ΠΕΡΣΕΑΣ της Αστυνομίας, τις επιθέσεις προς τα αστυνομικά τμήματα τις τελευταίες ημέρες αλλά και την αυριανή ημέρα των Αστυνομικών.
Το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βασίλης Παπασημακόπουλος ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για κατάργηση της επιστροφής 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους.