Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Μπουζουκιού Διάλογοι, μια σπουδαία παράσταση στο Αρχαίο Ωδείο την Δευτέρα 10 Ιουνίου

Τέσσερις σύγχρονοι, διακεκριμένοι σολίστ του μπουζουκιού,ο Βαγγέλης Τρίγκας, ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Νίκος Τατασσόπουλος και ο Νίκος Κατσίκης, ανταμώνουν στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2019, αναμένεται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της μουσικής και της τέχνης του Μπουζουκιού.

Μαζί τους το Μουσικό Σύνολο "Βαγγέλης Τρίγκας».

Στη συναυλία κυρίαρχο στοιχείο θα είναι ο αυτοσχεδιασμός επί σκηνής, καθώς και η αναδρομή  σε γνωστά οργανικά τραγούδια, μέσα από τα οποία αναδείχθηκε το μπουζούκι.

Οι τέσσερις σολίστθα προβάλουν παράλληλα τον σύγχρονο ήχο του λαϊκού μας οργάνου, παρουσιάζοντας δικές τους οργανικές συνθέσεις.

Τους τέσσερις σολίστ συνοδεύουν , ο Θόδωρος Μπρουτζάκης στο πιάνο, η Μαργαρίτα Καραμολέγκου στο τραγούδι και η ΈρσηΝόνη στο Βιολοντσέλο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων, Δημήτρης Πελεκούδας, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ σε φτωχά νοικοκυριά.
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη γνωμοδοτική παρέμβαση επί των μελετών για την ανάπλαση του ιστορικού Κέντρου της Πάτρας.