Γιατί θέλεις να με κλείσεις κ. Χαρδιαλια;;;

Γραφει ο Γιώργος Κοτοπούλης 

Γιατί θέλεις να με κλείσεις κ. Χαρδιαλια??? Έκανα ότι μου ζήτησες μεχρι τώρα! Μου είπες να κλείσω 72 μέρες,για να σωθούμε & να φτιάξουμε καλά το σύστημα υγειας,.Έκλεισα έμεινα σπίτι & απεκτησα ψυχολογικα & οικονομικά προβληματα,τα χρεη μου τρέχουν με τόκους.!Με αφησες να ανοίξω & ταοποθέτησα τις ομπρέλες μου όπως ακριβώς μου είπες, χάνοντας σχεδόν τις μισές, αφαίρεσα τα σκαμπό απ'το μπάρ, από την πρώτη μέρα που μου το ζήτησες, κράτησα όλες τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών, όπως μου επέβαλλες,Καληψα το 50% το καθησματων που λεει η άδεια μου!! Γέμισα το μαγαζί μου με αντισηπτικα παντού!!! Δεν σταμάτησα ούτε 1 εργαζομενο & δεν μείωσα το μεροκάματο σε κανενα,με πλήρη επίγνωση του κόστους, που εσύ προσωπικά αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό!!! Εβαλα μάσκες σε ολο μου το προσωπικό, & τη φορουσαν τα παιδια με 35-40 βαθμούς Κελσίου & στον ηλιο!!!Πάλεψα όλο το καλοκαίρι με ελέγχους πάσης φύσεως, και πήρα συγχαρητήρια από παντού, για να έρθεις εσύ κ. Χαρδιαλια και να θες να με κλείσεις στο αποκορύφωμα της καλοκαιρινής περιόδου στις 12???Και να στείλεις το κόσμο στις πλατείες τα πάρκα στις παραλίες & στις σκάλες τον έναν επάνω στον άλλον!!Κλείνεις στις 12 & τα μπουζούκια & θα ανοίξουν το απογευμα,οι γάμοι μέχρι 100 άτομα,& θα τους κάνουν από το μεσημέρι με βαρδιες.... Άνοιξες με περίσσια ανευθυνότητα τα σύνορα,χωρίς τεστ σε όλους & τα 20 κρούσματα γίναν 200, & σου φταίω εγώ κ. Χαρδιαλια??? Και εσύ κ. Πρωθυπουργε δεν το βλέπεις; Ξέρω ότι αυτη την αναρτηση δεν θα τη διαβάσετε ποτέ!! Είχατε την ευκαιρία να δώσετε κουπόνια ( η ότι άλλο) για εσωτερικό τουρισμό, και την χάσατε!!!! Εχουμε οικογένειες,παιδιά,εργαζομενους,συνεργάτες, προμηθευτές,υποχρεώσεις γιατί μας σκοτώνετε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

     Το blog λυπάται που το λέει, αλλά μόνον ένας νεοναζιστής ντόπιος, φανερός, κραγμένος, όχι απ' τους άλλους τους κρυφούς τής Ευρωπαϊκής "Ένωσης", κατάλαβε τί ακριβώς είμαστε: έλληνες Γ.Τ.Π. !
Το ότι η κυβέρνηση θα έβαζε και χρονικό όριο στην ερωτική συνεύρεση των πολιτών στους οίκους ανοχής για να επιτρέψει την επαναλειτουργία τους ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά διηγήματα πολιτικής φαντασίας.
     Οι απατεώνες που με το προσωπείο του πολιτικού συστήματος καταδυναστεύουν την χώρα σαράντα χρόνια τώρα με την μορφή του ενός ή του άλλου κόμματος, ή του συνασπισμού απατεώνων,     ..τρομοκρατημένοι απ' την προοπτική να αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους,     ..εγκλήματα τα οποία
     Η κοπελίτσα έκανε το τζόκινγκ της το απομεσήμερο στον έρημο παραλιακό δρόμο. Την σταματάει το αυτοκίνητο των δυνάμεων καταστολής και της ζητάει την περιβόητη φόρμα κυκλοφορίας. Η κοπελίτσα για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είχε την φόρμα. Πρόστιμο 150 ευρώ.
   Ας υποθέσουμε πως κάποιος από εμάς είχε πέσει εδώ και κανά χρόνο σε κώμα και πως ξύπναγε σήμερα ανίδεος βέβαια για όσα έχουν συμβεί.
  Ώστε λοιπόν Ατομική Ευθύνη.     Μάλιστα.     Ατομική ευθύνη είναι η διάλυση των Εθνικών συστημάτων Υγείας υπέρ των διεθνών τοκογλύφων,
Διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αμέσως καταλαβαίνεις το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Γραφει ο Κώστας Καβαθάς.Είναι γνωστό το κλισέ που λέει ότι, πολλές φορές η Επιστημονική Φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα.
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;; Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος…
Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα μας.