Απόλλων: Εδραίωση στην 5άδα των πλέι-οφ με νίκη επί Ανατόλια στην Περιβόλα (5μ.μ.)

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του Απόλλωνα στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του με το Ανατόλια στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.

 

Η κατάκτηση των δυο βαθμών και η συνέχεια στο σερί των νικών του, κάτι που θα τον διατηρήσει στην πρωτη 5άδα και σε τροχιά πλέι-οφ.

 

Αν και από πλευράς Απόλλωνα δεν λέγεται το παραμικρό ανάλογο προς τα έξω, είναι δεδομένο ότι σιγά-σιγά ο αρχικός στόχος της απευθείας παραμονής έχει αρχίσει να διαφοροποιείται προς τα πάνω, με την ομάδα να βλέπει την συμμετοχή της και πάλι στα πλέι-οφ.

 

Μάλιστα, η μελανόλευκη ομάδα έχει μιας πρώτη τάξης ευκαιρία για να εδραιωθεί για τα καλά σε τροχιά πλέι-οφ, αξιοποιώντας το πρόγραμμα των τριών επομένων αγωνιστικών -μέχρι την διακοπή για τις γιορτές- όπου θα παίξει κατά σειρά με Ανατόλια, Παγκράτι και Ψυχικό κι έχοντας την δυνατότητα για το απόλυτο στην συγκομιδή των βαθμών.

 

Όμως η αποκλειστική προσοχή της είναι στο απογευματινό αγώνα με το Ανατόλια, περιμένοντας πρώτα απ' όλα το βροντερό παρών του κόσμου στις εξέδρες της Περιβόλας.

 

Θέλουμε τον κόσμο, θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό μας και προς αυτη την κατεύθυνση φροντίζουμε κι εμείς κάθε φορά να δίνουμε τον καλύτερο αγωνιστικό μας εαυτό, κάτι που θα κάνουμε και κόντρα στο Ανατόλια, να είναι σίγουροι όλοι”, ήταν τα γεμάτα νόημα λόγια του κορυφαίου μέχρι στιγμής μελανόλευκου Άγγελου Τσάμη.