Δημοφιλή

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Απόλλωνα Δημήτρη Παπαδόπουλου έγινε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του συλλόγου στο κλειστό της Περιβόλας.
Ελληνικό αμιγώς θα είναι το ρόστερ του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο λόγω Α2 εθνικής μπάσκετ, όμως η μια και μοναδική επιλογή εκτός συνόρων
Η επικαιρότητα δεν παρουσιάζει πιά κανένα ενδιαφέρον.     Δεν υπάρχει καν επικαιρότητα.     Τί να σχολιάσει κανείς; 
Ο Σάββας Τζάκης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη τόνισε πως αυξήσαμε την δύναμη μας τον Σύλλογο εμποροϋπαλλήλων και αυτό δείχνει ότι οι ψηφοφόροι στάθηκαν απέναντι στον εργοδοτικό συνδικαλισμό της κας Παναγοπούλου.  Ακούστε την συνέντευξη.
Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» σε θεατρική διασκευή, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.
Ο Θανάσης Τσακαλίδης, Καθηγητής & πρώην Πρόεδρος Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πολυτεχνικής Σχολής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για το πώς πρέπει να συμπληρώσουν σωστά το Μηχανογραφικό Δελτίο οι μαθητές και ποιες είναι οι βασικές αρχές συμπλήρωσης. Ακούστε την συνέντευξη.    
Ανέκαθεν μέσα στην εποχή των μνημονίων, το blog πίστευε πως ίσως δύο ενδεχόμενα θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανατροπή της Νέας Κατοχής:
Καλεσμένος βρέθηκε στο «Πρω1νό» ο Μπο. Ο ράπερ που έφυγε άλλος άνθρωπος από το Survivor, έχοντας χάσει 30 κιλά, αποκάλυψε πως αποχαιρέτησε τα ρούχα από τις ντουλάπες του και πως τώρα προσέχει πολύ την διατροφή του για να μην πάρει τα κιλά που έχασε.
Η Γιώτα Παναγοπούλου, Πρόεδρος συλλόγου εμποροϋπαλλήλων  στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για το θρίλερ στις εκλογές ανάδειξης Νέας Διοίκησης. Ακούστε την συνέντευξη