Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΘΩΙΔΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 14/7/17

Ο Πολυχρόνης Θωίδης, φοροτεχνικός στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο είπε τέλος προθεσμίας για υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων – οδηγίες προς Φορολογούμενους. Ακούστε την συνέντευξη.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ & ΓΥΡΙΖΕΙ  με τον Μίλτο Σπυρόπουλο μίλησε για τα αθλητικά δρώμενα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γιάννης Καρβέλης, Τομεάρχης ΝΟΔΕ Αχαΐας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την απασχόληση και για το νέο μοντέλο παραγωγικής ανάπτυξης. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Δημήτρης Μπόκαρης, φοροτεχνικός  στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για το τσουνάμι πληρωμών των φορολογούμενων. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντ/ρχης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για το ‘’τσίμπημα’’ της μέδουσας σκοτώνει τους καταστηματάρχες στο παραλιακό μέτωπο από Μποζαΐτικα μέχρι Ψαθόπυργο – Αναγκαία η ανάληψη πρωτοβουλιών από το Υπουργείο.
Ο Νίκος Κανελλάκης, πρόεδρος ΠΕΔΕ στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για τό άγριο πλιάτσικο στο ''ΤΟΦΑΛΟΣ''. Ακούστε την συνέντευξη.,
Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ενεργός πολίτης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο αναφέρθηκε στο οτί απαξιώνουν τον Προαστιακό – βούτυρο στο ψωμί ιδιωτών η κατάργηση της απευθείας γραμμής Κιάτο – Αεροδρόμιο – Κιάτο. Ακούστε την συνέντευξη.
  Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης, πρόεδρος Αλισσαίων ‘’ΠΕΙΡΟΣ’’ στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τα προβλήματα με το νερό στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τον καθαρισμό των φρεατίων. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γιώργος Ρώρος, πρόεδρος Εμπ.Συλλ.Πάτρας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για τα POS, με εφιάλτη κατάσχεσης λογαριασμών για πολλούς εμπόρους. Ακούστε την συνέντευξη.