Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 9/8/17

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Δημήτρης Παπαδόπουλος με θητεία στο παρελθόν και στο τιμ της εθνικής ομάδας ανδρών, μίλησε σήμερα στο Αθλητικό Μαγκαζίνο του ράδιο «Γάμμα», «Μπάλα είναι και γυρίζει» και στον Μίλτο Σπυρόπουλο, γιατί άλλο από... μπάσκετ. Για την φιλόδοξη όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια Εθνική ομάδα των ανδρών, αλλά και για το νέο Απόλλωνα που «χτίζει» με όρεξη και μεράκι από το μηδέν. Ακούστε την συνέντευξη.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας Θανάσης Μπέλλας μιλάει ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την σύνδεση των μελών του Επιμελητηρίου με την Αχαϊκή Τράπεζα.
Ο οικονομολόγος Πολυχρόνης Θωΐδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου και την καταβολή του Κοινωνικού Μερίσματος.
Παρέμβαση του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου γι
Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μιλάει ζωντανά στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του εργατικού συλλόγου.
Ο Πολυχρόνης Θωίδης μιλάει ζωντανά στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου.
Συνέντευξη του Δημήτρη Μπαρμπούνη στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων "Πείρος".
Συνέντευξη της Άννας Μαστοράκου στην Άντυ Μαγνησαλή και στον Γιάννη Γεωργόπουλο για την έξαρση της ιλαράς αλλά και για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Θανάσης Θεοδωρόπουλος, αλλά και το μέλος του ΔΣ Νίκος Στασινόπουλος, μίλησαν ζωντανά στο Ράδιο Γάμμα και στην εκπομπή Επί της Αρχής.