Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 10/8/17

 

 

Ο Δημήτρης Μπόκαρης, φοροτεχνικός στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη αναφέρθηκε για το πως και το γιατί θα χάσουν οι φορολογούμενοι την ρύθμιση των 100 δόσεων. Ακούστε την συνέντευξη.


ΣΧΕΤΙΚΑ

O πρόεδρος των Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Φερτάκης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τον εξαιρετικό συντονισμό των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στα πύρινα μέτωπα, που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο αλλά και για τις ελλείψεις που υπάρχουν επί σειρά ετών στο Σώμα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Δημήτρης Μπόκαρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις περικοπές των συντάξεων. Ακούστε την συνέντευξη.
  Ο Γιάννης Καρβέλης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την πορεία της τουριστικής περιόδου. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Σάββας Τζάκης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις καλοκαιρινές άδειες του προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή με αφορμή τα πύρινα μέτωπα και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γιάννης Πετρούτσος,Διοικητης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την χθεσινή φωτιά στα σύνορα Αχαίας - Ηλείας στην περιοχή Μαζαράκι. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Χρήστος Γραμμένος, οικονομολόγος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη είπε ότι οι Έλληνες έχουν απολέσει την Φορολογική τους ικανότητα με αποτέλεσμα να χρεώνονται σε Τράπεζες και Δημόσιο. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την παράσταση Λυσιστράτη που γίνετε απόψε στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο Πάτρας και ώρα 21:30. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Νίκος Τζανάκος  στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη  τόνισε ότι είχαν προειδοποιήσει για την κατάρρευση του στεγάστρου έγκαιρα αλλά φαίνεται ακόμη συνεχίζουν τα παιχνίδια μέσα στο λιμένα της Πάτρας. Ακούστε την συνέντευξη.
  Ο ταλαντούχος συγγραφέας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για το βιβλίο του "Ο τρίτος δρόμος είναι της αγάπης", το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία το φετινό καλοκαίρι. Ακούστε την συνέντευξη.