Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μιλάει ζωντανά στο Ράδιο Γάμμα.

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μιλάει ζωντανά στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του εργατικού συλλόγου.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&light=1&feed=%2Frad...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε πώς σχολίασε  ο Δημήτρης Κωστακιώτης,Αναπληρωτής Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας,τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Ξάνθος,Υπουργός Υγείας,κατά την περιοδεία του στο νομό Ηλίας.Τι αναφέρει για τις προσλήψεις στο χώρο Υγείας και γιατί δηλώνει πως <<τα πραγμάτα μπαίνουν στον δρόμο που ήθελαν να μπουν>>.
Ακούστε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπόκαρης,Φοροτεχνικός-Λογιστής,για το μείζον θέμα του ΕΝΦΙΑ.Τι αναφέρει για τα τεκμήρια του φόρου ακινήτων και το Εξοικονομώ κατ΄οίκον.
Ακούστε όσα δήλωσε ο Αντώνης Γκόλφης,Πρόεδρος Συλλόγου Δεμενίκων,για  το μεταναστευτικό θέμα που πλήττει την πόλη μας καθώς και για το τραγικό συμβάν με το θανάτο εικοσιτετράχρονου μετανάστη,χθες, στη Ακτή Δυμαίων.
Ακούστε όσα δήλωσε ο Ανδρέας Αντωνόπουλος,Εκπρόσωπος Τύπου Δημοτικής Αρχής,για την τεταμένη κατάσταση στην Ακτή Δυμαίων.Πώς σχολιάζει τα τεκταινόμενα ανάμεσα σε Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών και Λιμενικό Σώμα.Ποιό είναι το αληθινό πρόβλημα,τι έχει οδηγήσει σε αυτή την πραγματικότητα και πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.