Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 21/4/17

Ο Αντωνόπουλος Ανδρέας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη ανακοίνωσε την εφαρμογή του κανονισμού για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων των πεζόδρομων. Ακούστε την συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Αιβαλής Πρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για την απόλυτα ασφαλής έλευση και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Πάτρα - Οι ημιμαθείς και οι αμαθείς πριν μιλήσουν, πρέπει να ρωτάνε. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γιώργος Κανέλλης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο αναφέρθηκε στο μέγα στρατηγικό λάθος, όπου ακούει στο όνομα εξόρυξη των πετρελαίων σε Πατραικό - Αχαία & Αιτωλ/νία. Ακούστε την συνέντευξη. 
Ο Βασίλης Παπανδριανός,αντιπρόεδρος Σωματείου Χειριστών Οδηγών, Δήμου Πατρέων στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη είπε πως δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καθώς τους κόβουν τα βαρέα και τα ανθυγιεινά την κατάσταση αυτή εξήγησε ο κ. Παπανδριανός. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Χρήστος Κορδάς στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη είπε ότι είναι όλα έτοιμα στην Πλαζ για τους πολίτες, καθαρίστηκε και ''περιμένει'' να δεχθεί τον κόσμο. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Ανδρέαςς Σπηλιώτης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΚΑΦΕΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Κων/να Παλαιολόγου μίλησε για την παρέμβαση ''ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑ'' για την αγορά μηχανημάτων για την μέτρηση ατμοσφαιρικής ρύπανσης.Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Αβραάμ Ζεληλίδης,καθηγητής Γεωλογίας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ -ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο είπε στην τελική ευθεία για την εξόρυξη των πετρελαίων στον Πατραικό - Β.Δ. Πελ/σος - Αιτωλ/νία  - Υπογράφονται οι συμβάσεις εξόρυξης. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Απόστολος Βανταράκης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΚΑΦΕΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Κων/να Παλαιολόγου μίλησε για την καταλληλότητα των ακτών της Αχαίας και της Ναυπάκτου και τις δυνατότητες που διαθέτει η Πάτρα για να εξελιχθεί σε καλοκαιρινό πόλο έλξης. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Πολυχρόνης Θωίδης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη μίλησε για τις Ηλεκτρονικές Κατασχέσεις που ήδη ξεκινούν για τα μεγάλα χρέη και που θα επεκταθούν προς τα μικρότερα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Βασίλης Παπανδριανός,αντιπρόεδρος Σωματείου Χειριστών Οδηγών Δήμου Πατρέων στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή  ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για την απεργία μέχρι εσχάτης ενάντια στα όσα προβλέπει η συμφωνία σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Γιώργος Ρώρος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπη ΠΡΑΣΙΝΟ -ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο είπε ότι έρχεται ρύθμιση ''ανάσα'' 120 δόσεων για εμπόρους και αγρότες. Ακούστε την συνέντευξη.