Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 21/4/17

Ο Αντωνόπουλος Ανδρέας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη ανακοίνωσε την εφαρμογή του κανονισμού για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων των πεζόδρομων. Ακούστε την συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Κανελλόπουλος Θεόδωρος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη μίλησε για τα διάφορα θέματα σχετικά με την ΔΕΗ. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Ροδόπουλος Φίλιππος, προπον.ομάδας μπάσκετ Κεφαλλονιάς στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ & ΓΥΡΙΖΕΙ με τον Μίλτο Σπυρόπουλο μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑ - Η. Ακούστε την συνέντευξη.
Η Γιαννακού Πόπη στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου '' Οι συνταγές της γιαγιάς Κανέλλας'' που θα γίνει στις 26/4/17 στον ΑΣΤΕΡΑ. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Σουγλέρης Νίκος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Καυκάς Γιώργος στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε ότι η πόλη υποστηρίζει το ΝΑΙ στην υπογειοποίηση του τρένου και για το ΟΧΙ στον μαξιμαλισμό του Πελετίδη. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Μπόκαρης Δημήτρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε για τν θέση στην πληρωμή του ΕΦΚΑ. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Κανέλλης Γιώργος, οικολογική κίνηση Πάτρας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο μίλησε ότι καταστρέφουν το περιβάλλον για τα πετρέλαια.ΑΑκούστε την συνέντευξη.
Ο Σουγλέρης Νίκος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ & ΓΥΡΙΖΕΙ με τον Μίλτο Σπυρόπουλο μίλησε για τα αθλητικά δρώμενα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Φερτάκης Βασίλης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΚΑΦΕΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Κων/να Παλαιολόγου μίλησε για την έναρξη αντιπυρικής περιόδου με περισσότερες ελλείψεις και προβλήματα από κάθε άλλη φορά. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Πετρόπουλος Κώστας, πρόεδρος εργαζ.Αγ. Ανδρέας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΚΑΦΕΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Κων/να Παλαιολόγου μίλησε για τις καθυστερήσεις και τους λανθασμένους χειρισμούς στην μεταφορά των κλινικών. Ακούστε την συνέντευξη.