Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 21/4/17

Ο Αντωνόπουλος Ανδρέας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη ανακοίνωσε την εφαρμογή του κανονισμού για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων των πεζόδρομων. Ακούστε την συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Θανάσης Τσακαλίδης, Καθηγητής & πρώην Πρόεδρος Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πολυτεχνικής Σχολής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για το πώς πρέπει να συμπληρώσουν σωστά το Μηχανογραφικό Δελτίο οι μαθητές και ποιες είναι οι βασικές αρχές συμπλήρωσης. Ακούστε την συνέντευξη.    
Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Σάκης Παπαλεξάτος, πνευμονολόγος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο έδωσε οδηγίες προς ‘’Ναυτιλομένους’’ για προστασία από τον καύσωνα. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Βασίλης Παπανδριανός στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο τόνισε πως συνεχίζεται η απεργία – στους δρόμους τα σκουπίδια. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Πολυχρόνης Θωίδης, φοροτεχνικός στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ με τον Γιάννη Γεωργόπουλο είπε η απόφαση του ΣΤΕ για τους φορολογικούς ελέγχους – λύτρωση για τους μικρούς – χαρά για τους μεγαλοφοροφυγάδες. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Δημήτρης Μπόκαρης, φοροτεχνικός  στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη μίλησε για τις μεγάλες λίστες των φοροφυγάδων επί της ουσίας διαγράφονται καθώς το Συμβούλιο της επικράτειας, αποφάσισε ότι αυτές οι υποθέσεις έχουν παραγραφεί. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Νίκος Σουγλέρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Τάσος Γιακουμής  στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την κατάσταση που ζουν οι μετανάστες στο χώρος της ΑΒΕΞ και γενικότερα για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Δημήτρης Μπόκαρης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή ΚΑΦΕΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Κων/να Παλαιολόγου έδωσε συμβουλές για το πώς οι πολίτες πρέπει να προχωρήσουν επειγόντως σε δημιουργία ακατάσχετων Τραπεζικών λογαριασμών για να σώσουν τα χρήματα τους με δεδομένο ότι όλα τα επιδόματα κατάσχονται σε αντίθετη περίπτωση. Ακούστε την συνέντευξη.
Ο Σάββας Τζάκης στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ με τον Μιχάλη Μπαιρακτάρη τόνισε πως αυξήσαμε την δύναμη μας τον Σύλλογο εμποροϋπαλλήλων και αυτό δείχνει ότι οι ψηφοφόροι στάθηκαν απέναντι στον εργοδοτικό συνδικαλισμό της κας Παναγοπούλου.  Ακούστε την συνέντευξη.