Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 11/8/17

Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή μίλησε για την παράσταση Λυσιστράτη που γίνετε απόψε στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο Πάτρας και ώρα 21:30. Ακούστε την συνέντευξη.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας Θανάσης Μπέλλας μιλάει ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την σύνδεση των μελών του Επιμελητηρίου με την Αχαϊκή Τράπεζα.
Ο οικονομολόγος Πολυχρόνης Θωΐδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου και την καταβολή του Κοινωνικού Μερίσματος.
Παρέμβαση του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου γι
Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μιλάει ζωντανά στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του εργατικού συλλόγου.
Ο Πολυχρόνης Θωίδης μιλάει ζωντανά στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου.
Συνέντευξη του Δημήτρη Μπαρμπούνη στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων "Πείρος".
Συνέντευξη της Άννας Μαστοράκου στην Άντυ Μαγνησαλή και στον Γιάννη Γεωργόπουλο για την έξαρση της ιλαράς αλλά και για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Θανάσης Θεοδωρόπουλος, αλλά και το μέλος του ΔΣ Νίκος Στασινόπουλος, μίλησαν ζωντανά στο Ράδιο Γάμμα και στην εκπομπή Επί της Αρχής.