Ηθοποιός για Σπυροπούλου: Εκπέμπει αναίδεια και αμορφωσιά!

Για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα μίλησε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Όταν έφτασε όμως η σειρά της παρουσιάστριας του Alpha, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερα καυστική.

 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέφερε ότι δεν της αρέσει καθόλου, ενώ τόνισε: «Δεν μου αρέσει. Εκπέμπει μια αφόρητη αμορφωσιά και αναίδεια.

Αυτή του ανθρώπου που λέει, ότι θέλω εγώ θα γίνει, ανοίξτε πόρτες να διαβώ»είπε η Βάσια Τριφύλλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος, από τις 25 έως τις 28 Μαΐου σε όλη τη χώρα, την επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» με πλήθος εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό και τη μαθητική κοινότητα.
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Από τη Δευτέρα, 15 Μαΐου έως και την Κυριακή, 4 Ιουνίου το Πανεπιστήμιο Πατρών εφαρμόζει πιλοτικά την ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου από τους φοιτητές τεσσάρων Τμημάτων: Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ), Ιατρικής, Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και Χημείας.
Τη χρησιμοποίηση εκ μέρους των ΜΑΤ, επικίνδυνων χημικών ουσιών κατά των διαδηλωτών, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του “Οι επικίνδυνες αυτές χημικές ουσίες χρησιμοποιήθηκαν
«Το Χαµόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στην 2η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στην Πάτρα: 26-28 Μαΐου στο χώρο της Πλαζ στην Αγυϊά. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:"Για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά «Το Χαµόγελο του Παιδιού» διοργανώνει τη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά» στην Πάτρα, από τις 26 έως τις 28 Μαΐου και ώρες 10:00-22:00 στο χώρο της Πλαζ στη Αγυϊά, µε ελεύθερη είσοδο για όλους τους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες, µε την υποστήριξη της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας! Facepainting, zumba, yoga, κλόουν, µπαλονοκατασκευές, δηµιουργική απασχόληση, θεατρικά παιχνίδια, αφήγηση παραµυθιών, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, Καραγκιόζης και πολλές ακόµα εκπλήξεις & events! ∆ωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».
Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα ο θάνατος του δικηγόρου Θέμη Νικολόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 50 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο. Ο Θέμης Νικολόπουλος, διατηρούσε γραφείο
Στην επιστολή της σε Υπουργούς και βουλευτές η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας θίγει το ζήτημα της μη λειτουργίας Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα των υπηρεσιών Τ.Α.Σ. & Τ.Α.Π. Όπως αναφέρει λόγω δυσλειτουργιών σεισμόπληκτοι και πυυροπλήκτοι της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας κινδυνεύουν να χάσουν την επιδότηση της Δωρεάν Κρατικής Αρωγής.
Έντονες αντιδράσεις για την έναρξη της μεταφοράς του Νοσοκομείου Θώρακος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ο Ιπποκράτης στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας". 
Από 4 ως 6 ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας χωρούν στο, διαθέσιμο για τηλεοπτική εκπομπή, φάσμα, όπως προέκυψε από διάφορες τοποθετήσεις στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΣΡ,
Από την Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την ένταξη κατοίκων του δήμου Θεσσαλονίκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για τη χρονική περίοδο από την 1η Ιουλίου 2017 έως τις 30 Ιουνίου 2018.