Αχαΐα: Βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του κουφάρια νεκρών ζώων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από καταγγελία φιλοζωικού σωματείου,  διαπιστώθηκε ότι σε εταιρία που εκπροσωπεί νόμιμα, υπήρχαν οστά νεκρών ζώων (κουφάρια) σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και η μη τήρηση κανόνων ευζωίας δύο αμνών, των οποίων τα άκρα τους ήταν δεμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με «συνταγή 2016» όσον αφορά στο φετινό χρονοδιάγραµµα πορεύεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειµένου να προετοιµάσει την επόµενη µεγάλη πληρωµή των αγροτών, αυτήν της ενιαίας ενίσχυσης για το 2017.
Του Χάρη ΦλουδόπουλουΣτη διάρκεια της κρίσης, ένας από τους κλάδους που δέχθηκαν σοβαρά χτυπήματα ήταν η αγορά καυσίμων, καθώς ο συνδυασμός των μεγάλων αυξήσεων στη φορολογία της βενζίνης και της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος, οδήγησε σε σημαντική συρρίκνωση των πωλήσεων.
Η τελευταία πυρκαγιά στη Ζάκυνθο, που τη νύχτα απείλησε σοβαρά το χωριό Μαριές, ήταν μόνο μία από τις δεκάδες που εκτυλίχθηκαν στο νησί το φετινό καλοκαίρι. 
Μόνο ένας στους δέκα καταναλωτές δηλώνει ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί πλαστική σακούλα μετά την επιβολή τέλους στη χρήση από 1/1/2018 ενώ δύο στους τρεις καταναλωτές θεωρούν ότι πρέπει να απαγορευτεί η πλαστική σακούλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών του ΙΕΛΚΑ.
Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.
Επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Δημαρχείο Ελευσίνας από συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου μετά από λεκτική αντιπαράθεση.
Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί το αίθριο του Εσπερου, στο απόλυτο κέντρο της Πάτρας. Εγκαταλελειμένος από τους πάντες, ένας χώρος που είχε αναμορφωθεί και φιλοξένησε στο παρελθόν πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, πλέον είναι επισκέψιμος μόνο από δικυκλιστές που παρανόμως σταθμεύουν εκεί και μετανάστες που έχουν μετατρέψει ένα στολίδι απέναντι από την πλατεία Γεωργίου, ακόμη και σε αποχωρητήριο.
Ο Άγιος Νικόλαος είναι μία τις ομορφότερες παραθαλάσσιες περιοχές της Φωκίδας, την οποία επιλέγουν συνήθως οι οικογένειες για να απολαύσουν το μπάνιο τους και αυτοί που α την καλήγαπούν τη θάλασσα και τα ιδιαίτερα τοπία. Όλη η διαδρομή από την Πάτρα μέχρι τον Άγ. Νικόλαο είναι μοναδική και διαρκώς βλέπεις τη θάλασσα.
Ελεύθερο αφέθηκε ένα 14χρονο αγόρι που είχε συλληφθεί στη Σαουδική Αραβία επειδή χόρευε το τραγούδι Macarena στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Εργα τέχνης κι όμως τα προσπερνάμε. Παραδεχόμαστε μια πόλη που με δυσκολία καταφέρνει να μένει καθαρή και άρτια στη λειτουργία της (κυκλοφοριακό, καθαριότητα κλπ) ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε προσέξει κάποια ιδιαίτερα σημεία της.